Şırnak Haber

   

Anasayfa   I   İletişim   I   Şikayet Dilek   I   Açılış sayfası yap   I    Sık kullanılanlara ekle  

   

 TOKİLERİN KURA ÇEKİM TARİHİ BELİRLENMELI ARTIK     MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...    MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.    MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...    MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.    “TEFECİLER VE TEFE TÜFE ÜZERİNE…!”EDİ BESE…!    FİNAL FARKI...  

 
   
 
        Güneydoğu
        Türkiye
        Dünya
        Politika
        Ekonomi
        Eğitim
        Spor
        Sağlık
        Bilim Teknoloji

 

 

        Çok Okunalar

  TOKİLERİN KURA ÇEKİM TARİHİ BELİRLENMELI ARTIK

  MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.

  MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...

  MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...

  MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.

 

 

Şan: Böyle Yalan, İftira Ve Komplo Görülmedi!

 

6.8.2008 10:50:28

Küme Düşmeyi Haz Edemediler, Şimdi De Komplo Ve İğrenç İftiralarına Devam Ediyorlar! Başkan Şan; Şırnakspor Kendi Grubunun En Centilmen Takımıydı Ve Şike İddiaları Tamamen İftira Ve Çamurdur. Sahada Futbolcular, Saha Dışında Taraftarlar, Soyunma Odasında Yönetim Canını Zor Kurtardı, Bu Yetmedi Şimdi De Komployla İftiralarla Şırnakpsporu Öldürmek İstiyorlar!

 

 

 

 

 

Geride bıraktığımız sezon aynı grupta yer alan Şırnakspor ve Nusaybinspor arasında oynanan son maçla birlikte Nusaybinspor kendi sahasında futbolla alakası olmayan çirkin “taşlı bıçaklı silahlı ”saldırılarla tüm Türkiye’nin gündeminde oturmuştu.  Şırnakspor yönetimi, futbolcuları ve taraftarları adeta Nusaybin’den canlarını zor kurtarmışlardı.  Tatil edilen maçın ardından tahkim kurulu maçı hükmen Şırnakspor’a verirken, Nusaybinspor’da hak ettiği yere amatör kümeye düşmüştü, aradan 5 ay geçmesine rağmen, hala yenilgiyi haz edemeyip her türlü ayak oyunlara çirkin iftiralara uğrayan ve mağdur olan zulme maruz kalan Şırnakspor’a, şimdide Nusaybin spor yöneticileri en son çirkin iftiralarına ulusal basını da alet ederek, Şırnakspor’un şike yaptığı yalanlarını içeren  tamamen komplo  haberlerle gündem yaratıp Şırnakspor’u federasyona şikayet ettikleri haberleri ulusal basında yer aldı.

Centilmenlik ve dostluk misyonu olması gereken futbolla şiddeti yer edip kendi grubundaki bütün takımlara küfür, hakaret, kavga ve her türlü şiddeti uygulayıp rakip takımlara kök söktüren Nusaybinspor, en son Şırnakspor’a diş geçiremeyip yenilmiş küme düşerek hak ettiği cezayı almıştı. Bunu haz edemeyen Nusaybinspor yöneticilerinin çirkin iftiralarına Şırnakspor başkanı Mustafa Şan bir açıklama yaparak, bu tür çirkin iftiraların aslı astarının olmadığını çamur at izi kalsın hesabı küme düşmeyi haz edemeyenlerin masada nasıl bir karalama kampanyası ve komploları ile diş geçiremedikleri Şırnakspor’u yenebiliriz gibi iğrenç hesapların olduğunu, bunun kesinlikle gerçeklerle alakasının olmadığını ve tamamen çirkin birer iftira olduğunu tüm kamuoyunun bilmesini gerektiğini açıklayan bir bildiri yayınladı.

Dün ulasal gazete ve internet haberlerine de yer alan iftiralara Nusaybin maçı ile ilgili yalan iddalarına Şırnakspor başkanı Mustafa Şan, bir açıklama yaparak; Nusaybinspor’un küme düşmeyi  hazmedemedikleri için Şırnakspor’a bir komplo hazırladıklarını belirterek, Şırnakspor sezon başından sonuna kadar maddi krizlerle boğuştu. Şırnakspor sezon boyunca kendi futbolcuların alacaklarını vermedikleri için zaman zaman futbolcular yönetimi protesto ederek idmana çıkamamıştır halen Şırnakspor’un esnafa yaklaşık 300 bin YTL borcu olduğunu, bu kadar sıkıntıyı kendi takımım içinde yaşarken başka takımın futbolcularına nasıl para verebileceğini dile getiren Şan;  Nusaybinspor yöneticilerinin tamamen iftira ve komplosu ile karşı karşıya kaldıklarını daha önce de federasyonun bizim lehimize verdiği karara itiraz ederek Avrupa futbol mahkemesine başvurdular oradan da bir sonuç alamayınca böyle bir komplo senaryosu düzenlediler. Şırnakspor, hiç bir zaman böyle çirkin olaylara girmemiştir girmeyecektir ne eski yönetimlerde ne benim yönetimimde asla futbolu çirkinleştirecek bir girişimimiz olmamıştır olmayacaktır. Dünya alem gördü ki, biz Nusaybin’de canımızı zor kurtardık, eğer iddiaların zerre kadar bir gerçeklik payı olsaydı, bunlar yaşanır mıydı? Tabiî ki hayır. Ama biz hiçbir zaman fair playdan çıkmadık çıkmayacağız, futbol bir centilmenliği, kardeşliği ve barışı temsil eder. Şırnakspor gittiği her yerde bunu en iyi şekilde yapmış Şırnak’a gelen her rakip takımada gereken misafirperverliği en iyi şekilde kendine yakıştığı  gibi yapmıştır. Bu tür tamamen komplo ve  çirkin iftiralarla Şırnakspor’un yıpratılamayıcığını yine o iğrenç iftiraları atanlar çok iyi bilsinler… dedi

 

 

        

Bu habere 0 adet yorum yapıldı.

   Diğer Başlıklar

  ŞIRNAK'TA FUTBOL OKULUNA DESTEK 18.11.2009 14:03:13
  Barış Kupasında Şampiyon Şırnak Belediyespor Oldu 11.11.2009 12:06:38
  Diyarbakırspor Başkanı Ve Basın Sözcüsünden Çarpıcı Açıklamalar 2.11.2009 15:26:08
  Şırnak Bölgesel Ligde Temsil Edilecek 2.11.2009 15:20:05
  Gümüş Madalyayla döndü 1.8.2009 04:42:35

        Yorumlanan Haberler

 

        Şırnak'ta Hava Durumu

ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU  ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU  ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU

 

        Yararlı Linkler

T.C.Kimlik Numarası

Emekli Sandığı İşlemleri

Vergi Kimlik No.

SSK İşlemleri

BAĞKUR İşlemleri

Resmi Gazete

 

        Site İçi Arama

 

        Ziyaretçi Sayımız

2337945

 

 
 
 
 

 

Gelişen Şırnak Haber

Adres: Atatürk Mah. Bayındırlık Eski Binası Tel-Faks :+90 486 216 58 88 Merkez / ŞIRNAK - Türkiye
© Copyright Şırnak Haber 2004 Tasarım:Faruk GÜNEŞ

Şırnak Haber